• PASTI POSTAVLJANJA CILJEV IN YANG NAČINA DELOVANJA

  Si želiš prenehati delovati iz 4 %, ki jih nadzoruje naš um? Povabi moč preostalih 96% in se poveži z občutkom lahkotnosti in magičnosti, ki se zgodi, ko se povežeš z modrostjo lastnega višjega jaza, duše. Holistično svetovanje, ki ga izvajam, temelji na povezovanju z Yin energijo, ki s posluhom za tvojo senzibilno naravo v kratkem času omogoči globoko in trajno transformacijo. In na poti dovoljuje prostor modrosti tvoje duše.

 • RAZLIKA MED YANG ZASNOVANIM COACHINGOM IN HOLISTIČNIM YIN SVETOVANJEM

  Delati. Biti produktiven/-a. Ves čas. Skorajda brez prestanka. Živimo v svetu, kjer še vedno pogosto prevladuje yang način delovanja. Yang ali aktivni princip, ki ne dovoljuje čustev. Počitka. In zanika cikličnost naše narave.

  Vzemimo preprost tradicionalni model coachinga ali GROW. Model temelji na tem, da pri zastavljanju ciljev preverimo, kakšni so cilj, realnost, možnosti za dosego in volja ali pot naprej. Sliši se preprosto. Racionalno. Easy breezy. Od 1. koraka do 2. koraka in tako dalje.

 • A KAKŠNA JE V RESNICI POT TRANSFORMACIJE?

  Verjetno ste si tudi sami že postavili kakšen cilj. Pa je bila pot res tako preprosta in linearna? Običajno ni tako. Pot transformacije se dogaja na več nivojih in se dotika naše življenjske energije. Shakti energija.

  Transformacija ne temelji na logiki in razumu. Še veliko globlje spremembe lahko dosežemo, ko vključimo našo intuicijo, nezavedno raven, vse naše izkušnje, telo, duhovnost in številne druge vire.

  Želiš, da te podprem? Si želiš ustvarili življenje, ki te navdušuje? Sem te je pripeljala tvoja življenjska, Shakti energija in modrost tisti, ki ti na igriv, nežen način stojita ob strani na poti transformacije. Dovoli si in mi piši za srečanje.

 • KAKO DELUJEMO V SOUL-BASED COACHINGU?

  Oblikujemo strugo in vanjo povabimo življenjsko energijo. Shakti. Modrost duše. Odklenemo vrata do skrivnostnega vrta, kjer prebiva. Transformacije, spremembe, ki jih dosežete, so izredno močne, magične in v skladu z vami. Vodijo na pot, kjer ti je dano obilje in življenje, ki te navdušuje.

 • NA ČEM TEMELJI?

  Posluhu za modrost posameznika, energetskim nivojem ter delu z metaforami, osnovanimi po modelu »čistega jezika«. Psihoterapevt D. Grove je izumil ‘čisti jezik’ kot sredstvo transformacijske terapije. Pri tem je uporabljal metafore in simbole, da bi spodbudil klientovo samo-modeliranje. Na njegovo zgodnje delo je vplivalo NLP, Eriksonova hipnoza, pristop Carl Rogersa in delo Charlesa Whitfielda.

Se želite prepričati, ali je svetovanje primerno za vas?

Prijavite se na BREZPLAČEN 30-minutni razgovor v živo ali prek Skypea.